City Break in Roma

In plina agitatie de Black Friday 2016 noi am fugit intr-un city break in Roma.

A fost mult asteptata aceasta mini-vacanta, ne doream foarte mult sa vizitam din nou Italia si sa mergem intr-un oras in care nu mai fusesem niciodata – Roma. Ne-am luat pachetul city break de pe vola.ro si ne-am organizat escapada. Am avut 3 nopti de cazare intr-o locatie mai centrala (cam la 15 minute de mers pe jos catre Fontana di Trevi).

Obicetive turistice pe care le-am vizitat in Roma

  • Fontana di Trevi
  • Piazza di Spania
  • Piazza Venezia
  • Colosseumul Roman
  • Vatican
  • Gradina ZOO Bioparco

Roma este un oras romantic, are o atmosfera aurie asa, chiar nu stiu cum sa o descriu mai bine. Am prins o vreme superba si ne-am bucurat de plimbari lungi si placute.

Ne-am rasfatat cu inghetata Magnum la un atelier foarte dragut. Trebuie neaparat sa mergeti acolo cand aveti ocazia.

Fontana di Trevi este impresionanta, are un farmec aparte. La fel si Colosseum. Ni s-au parut cu adevarat frumoase.

In schimb, la Vatican, se simtea o atmosfera incarcata din cauza militarilor din jur cu arme de dimensiuni mari (cat mine).  Este o zona care emana opulenta, ne-au obosit picioarele prin kilometri de coluare in diferite stiluri. Si sunt cam multe statui ”dezbracate”. Este frumos, insa din punctul nostru de vedere este o investitie mult prea mare, un adevarat colos. Mai bine reamenajau spitale, azile, etc., cu siguranta exista alte sectoare care ar fi avut nevoie de subventii, dar asta este alta discutie pe care nu are rost sa o avem in acest articol.

Cateva cadre video cu Fontana di Trevi – Vatican – Colosseum – Magnum.

Mai jos sunt poze din excursia noastra in Roma. Enjoy it si planificati-va o excursie in Roma. Merita!

city Break in Roma

Fontana di Trevi, RomaFontana di Trevi, RomaVatican, Roma Vatican RomaVatican RomaVatican RomaVatican Roma Colosseum RomaColosseum RomaColosseum RomaColosseum Roma City break RomaCity break Roma Magnum in RomaMagnum in RomaMagnum in RomaMagnum in Roma RomaRoma Italia

Comentati prin Facebook

D.

:)

No Comments Yet

Comments are closed

Povesti zilnice ale unui cuplu fericit
Ne-am regasit atunci cand ne asteptam mai putin si am intrat in jocurile dragostei fara sa ne dam seama. Zambim, copilarim, iubim, calatorim, ne distram si ne construim o viata frumoasa impreuna. Impartasim cu voi fericirea, pe care o traim zilnic in lucruri marunte, visele ce le transpunem in realitate si micile placeri nevinovate.

 

Blog de cuplu. Love, Travel, Beauty, Fashion and more...

Suntem HappyCouple si aici: