Mi-am dorit foarte mult un ceas Tissot

Cand am fost in excursia din Europa mi-am dorit foarte mult sa gasesc un ceas Tissot. Am gasit modele asemanatoare la Calvin Klein si Guess, insa eu imi doream un brand de ceasuri si nu oricare, ci Tissot.

Dorinta mea nu s-a indeplinit si eram la un pas de a face un compormis:  sa aleg un model asemanator, dar de la Calvin Klein. Insa mi-am dat seama ca acest lucru doar m-ar entuziasma pe moment, iar ulterior inima mea ar fi ramas tot indoita si cu gandul la Tissot. Asa ca, sfatuita bine si de B., am ales sa mai astept.

Ne-am intors acasa din excursie si B. mi-a cautat ceasul online in diferite shop-uri.

Si am gasit un pret foarte bun pe Amazon in America, iar eu am fost cea mai fericita ca aveau livrare si in Romania. :) L-am achizitionat cu cardul de cumparaturi de la ING, cu 12 rate fara dobanda (mai am cateva luni de platit pentru el). A venit in aproximativ 14 zile, a ajuns la vama, unde a fost nevoie sa mai platesc cateva taxe. Insa tot am iesit foarte bine fata de nivelul de pret din Romania.

Ceas Tissot HappyCouple

 

 

De obicei nu sunt extravaganta, insa acest ceas mi-a placut foarte mult si mi l-am dorit din tot sufletul. Cred ca e cea mai premium achizitie de pana acum. In general am putine accesorii, ceasul il port zilnic, il asortez cu orice – este foarte elegant si se potriveste bine cu inelul de logodna. :)

Ceas Tissot HappyCouple

 

Comentati prin Facebook

D.

:)

No Comments Yet

Comments are closed

Povesti zilnice ale unui cuplu fericit
Ne-am regasit atunci cand ne asteptam mai putin si am intrat in jocurile dragostei fara sa ne dam seama. Zambim, copilarim, iubim, calatorim, ne distram si ne construim o viata frumoasa impreuna. Impartasim cu voi fericirea, pe care o traim zilnic in lucruri marunte, visele ce le transpunem in realitate si micile placeri nevinovate.

 

Blog de cuplu. Love, Travel, Beauty, Fashion and more...

Suntem HappyCouple si aici: